Denizli Haber - Sarayköylü vatandaşların öğle saatlerinde kendi aralarında konuşmaya başladıkları iddia maalesef doğru çıktı. Sarayköy ilçesi Sığma Mahallesinde şehir dışından ailesinin yanına dönen bir üniversite öğrencisinin test sonuçları pozitif çıktı. Yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu sağlık kuruluşunda hızlı bir şekilde müdahale edilen öğrencinin test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından ailesi de kontrolden geçirildi.

Anne ve diğer iki kardeşinin test sonuçları negatif çıkarken, babasının ise test sonucu pozitif çıktı. Annesi ve kardeşleri tedbir amaçlı evlerinde karantinaya alındı. Baba ve oğlu ise tedavileri yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Denizli Valisi Hasan Karahan, bugün Sarayköy ilçesine gelerek Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile bir toplantı gerçekleştirdi. Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda korona virüs salgınına karşı Sarayköy’de alınan tedbirler ve Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmaları ile ilgili görüşmeler yapıldığı açıklandı.

Kaynak: Sarayköy Haber

Editör: TE Bilişim