AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın seçim ofisi açılışına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Seçim ofisi açılışında konuşma yapan Özbaş, “Sarayköy’ü hak eden hizmet siyasetidir. İdeoloji siyaseti asla değildir. Hizmet siyasetine, gönüller köprüsü kuracak, gönül belediyeciliği yapacak siyaset anlayışımıza devam ediyoruz, edeceğiz. Sarayköy yeniden kazanacak” dedi.

AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın seçim ofisi açılışı miting havasında geçti. Vatandaşların büyük katılım gösterdiği seçim ofisi açılışında Başkan Adayı Özbaş, misafirlerini kapıda karşıladı.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin ve vatandaşlar katıldı. 

AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, “2014 yılında öyle bir belediye başkanı seçti ki; gece gündüz halkının sorunlarını dinleyen, acısında sevincinde hep vatandaşının yanında, telefonla aradığında ya da yanına geldiğinde isminle hitap edecek kadar vatandaşını tanıyan. Tüm bunların yanında Sarayköy’ün yapısal sorunlarını çözen, çözmek için çaba sarf eden. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve hükümetimizle koordineli bir şekilde Sarayköy için çalışan bir belediye başkanı seçti iyi ki de seçti. Milletin gönlüne kalıcı imza atan ve milletin gönlüne dokunmakta tarifsiz başarılar imza atan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a tüm Sarayköy ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. ‘Biriz, güçlüyüz’ diyerek hizmet destanlarına devam edeceklerdir” dedi.

“SARAYKÖY’Ü HAK EDEN HİZMET SİYASETİDİR”
Sarayköy’ü hak eden hizmet siyaseti olduğunun altını çizen AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, “2014’de yaktığımız çoban ateşi 31 Mart 2014 tarihinde hizmet destanlarının yazılacağı önemli bir dönemin başlangıcı oldu. Bizler bir hizmet mücadelesine girmiştik. Hizmetlerimizle gönüller köprüsü kurmaya azmettik, çalıştık. İlçemize hizmet vermek için yola çıkan birçok siyasi partimiz var. Allah onlardan razı olsun. Onlarda bu ilçeye hizmet etmek için, şehrimize taş üstüne taş koymak için yola çıkmışlar. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu yola çıkmak kolay bir iş değildir. Önemli bir cesarettir. Sarayköy’e ve Sarayköylülere yakışır bir seçimi hepimiz hak ediyoruz, inşallah öylede olacak. Biz siyasi hayata girdiğimizden bu yana asla yanlış işlere, olumsuz sözlere, kötü propagandalara alet olmadık. Çünkü bizim yaptıklarımız o kadar çok ki, yapacaklarımızı anlatacağımız o kadar çok işimiz var ki, bizim kötü söz, çamur siyaset, belden aşağı bir siyaset tarzımız hiç olmadı. Bundan sonrada olmayacak. Sarayköy’ü hak eden hizmet siyasetidir. İdeoloji siyaseti asla değildir. Hizmet siyasetine, gönüller köprüsü kuracak, gönül belediyeciliği yapacak siyaset anlayışımıza devam ediyoruz, edeceğiz. Sarayköy yeniden kazanacak” dedi.

“OLMASI GEREKEN BAŞKAN”
Halkı hizmeti, hakka hizmet olarak gördüklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz , “7 gün 24 saat durmadan koşmaya devam edeceğiz. Ahmet başkanım ‘şahsına münhasır bin insan’ derler ya bizim başkanlarımız arasında bir tanedir. Onun enerjisi bize enerji verir. Onun dinamikliği bize motivasyon kaynağıdır. Kapı kapı gezer, halkının derdiyle dertlenir. İşte olması gereken Başkan’da böyledir. Şov peşinde değildir. Ne diyorsa onu yapacak. Adam gibi adamdır” diyerek vatandaşlara seslendi.

“KENDİ İKBALİMİZ DEĞİL, GELECEĞİMİZ DEĞİL, SARAYKÖY’ÜN GELECEĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
2014 yerel seçimlerinde “Sarayköy kazanacak” diyerek yola çıktıklarını bir çok hizmete imza attıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sarayköy kazanacak dedik. Bir taraftan Ahmet Necati Özbaş kardeşim, bir taraftan Büyükşehir olarak el ele, omuz omuza verdik. Sarayköy’de hasret kalınan yerine getirilmeyen hayalleri bir bir yerine getirdik. Birçok sorunları çözdük. Beldeden mahalleye dönen yerlerimizi üst yapısı, alt yapısıyla hizmet ettik. Sarayköy’ün merkezinde otogarımız, itfaiyemiz, Ahmet beyin yapmış olduğu kapalı pazar yerimiz, kültür merkezimiz harika. Alt yapıya da girdik. Toz oldu, çamur oldu ama biz bu işin altına kafamızı koyduk. Elimizi değil kafamızı koyduk. Çünkü biz bu memlekete sevdalıyız. ‘Yapacaksak adam gibi yapalım bu işi. Boyayla, kınayla yapmayalım. Sarayköylü hemşehrilerimizi kandırmayalım’ dedik. Eski kanalizasyon hatları üzerine asfalt atmayı biz de biliyoruz ancak işi yapacaksak kökten yapalım dedik. Günlük değil, haftalık değil. Torunumuzun, torununun kullanacağı işleri yapmamız lazım dedik ve biz kendimizi düşünmedik. Vatandaşlarımız, toz olacak, çamur olacak bizlere kızacak, üzülecekler. Önümüzde de seçim var. Acaba bunu yapmasak mı diye hiç düşünmedik. Biz kimseyi kandırmayacağız. Elimizde ne varsa seferber olacağız. Kendi ikbalimiz değil, geleceğimizi değil Sarayköy’ün geleceği bizim için önemlidir dedik. Kazmayı vurduk. İlçemizin alt yapısını bitirdik şimdi sıra üst yapı da. Bu kadarda değil, Sarayköyümüzü en üstlere taşıyacağız. Bundan sonra da Büyükşehir yapacaksa biz, ilçe belediyesi yapacaksa Ahmet Başkan, Ankara’ya gidilmesi gerekiyorsa oraya giderek Sarayköyümüzü en üstlere taşıyacağız” dedi.

“AHMET BAŞKAN İLÇENİN EMARINI ÇEKMİŞ”
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş ile kafa kafaya vererek ileriyi düşündük, çocuklarımızı düşünerek alt yapıya başladık. Ahmet Başkanımız ile ilçemizin mahallelerini dolaştığımızda Ahmet Başkanımız Sarayköy’ün emarını çekmiş. Herkesi biliyor, herkesi ismiyle tanıyor. Sarayköy’ün ne ihtiyacı olduğunu biliyor. Onları da bir bir hayata geçirdi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezinden bahsetmek istiyorum.  Orda çocuklarımıza, kadınlarımıza kurslar düzenleniyor.  Her Perşembe tiyatro oluyor. Bir de her defasında doluyor, yer yok.  5 yıl önce var mıydı? Sadece bir belediye başkanı yapısal işler yapmıyor. Gençlerinin geleceğini düşünüyor. Gençlik Merkezi ile gençlerini düşünüyor. Onları hayata hazırlıyor. Bizim Sarayköy’de yaşayan çocuklarımız ‘evet ben tiyatroyu biliyorum’ diyor. ‘Evet, ben sinemayı biliyorum. Sinema için şehre gitmeme gerek yok’ diyor.  Ahmet Başkan Sarayköy’ün geleceğini düşünüyor. Allah ondan razı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonunda AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

Editör: TE Bilişim