Sarayköyspor, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL), ilk hafta maçında deplasmanda Çal Belediyespor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısında oyuna ağırlığını koyan kırmızı-siyahlı ekip, Berk ve Ahmet’in kaydettiği gollerle devre arasına 2-0 önde girdi.

Çal Belediyespor, Muhammet Kurt’un 70. dakikada attığı golle aradaki farkı 1’e indirdi. Mücadelenin geri kalanında başka gol olmayınca maç 2-1 Sarayköyspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Ortaya koyduğu iyi futbol ile lige 3 puanla başlamanın sevincini yaşayan Sarayköyspor, maç sonunda galibiyeti kendilerini desteklemek için gelen taraftarıyla birlikte kutladı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, elde edilen galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Bu sezon iyi bir kadro kurulduğunu ifade eden Başkan Özbaş, “Takımımız, Bölgesel Amatör Lig’e iyi bir başlangıç yaptı. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Sarayköyspor’umuzu aldığı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Sarayköy Belediyesi olarak, 3. Lig hedefi doğrultusunda ilçemizin takımına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim