Usta oyuncu Turgay Tanülkü, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın ilçeye kazandığı prestij projelerinden biri olan Kültür Merkezi’ne beğenisini sosyal medyadan yaptığı yorum ile dile getirmiş, gösterdiği ilgi ile heyecan yaratmıştı. Usta Oyuncu Turgay Tanülkü, bu beğenisini sosyal medya ile sınırlandırmadı, Sarayköy’ü ziyaret etti, Kültür Merkezi’ni inceledi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın önem verdiği projelerden biri olan Kültür Merkezi kısa zaman önce tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulmuştu. Açıldığı günden bu yana Sarayköy’ün gözde mekanlarından biri olan Kültür Merkezi’yle ilgili en dikkat çekici detay ise usta sanatçı Turgay Tanülkü’nün sosyal medyadan yaptığı paylaşım olmuştu. Başkan Özbaş’ın Kültür Merkezi ile ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşıma, “Gönlü güzel dostlara, bahar çiçekleri evlatlarımıza selamlar olsun” yorumu yapan Usta Oyuncu Turgay Tanülkü, projeden duyduğu memnuniyeti ifade etmişti.

MEMNUNİYETİNİ SOSYAL MEDYA İLE SINIRLANDIRMADI

Memnuniyetini sosyal medya ile sınırlı tutmayan Usta Oyuncu Tanülkü Sarayköy’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Nazilli E Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu’nda tiyatro oyunu sahneleyen Tanülkü, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni yerinde görmek için Sarayköy’ü ziyaret etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından karşılanan Usta Oyuncu Tanülkü, Kültür Merkezi’ni gezdi, bilgi aldı.

Başkan Özbaş’ı kutlayan Tanülkü, “Gerçekten Sarayköy’e yakışır bir merkez olmuş. Kültür Merkezi tam donanımlı bir sahneye sahip… Birçok ilde böyle kapsamlı bir Kültür Merkezi bulunmuyor. Ben sanat ve kültür adına kazandırılan bu yapı için çok teşekkür ediyorum. Tiyatro ekibindeki arkadaşlarımızla da isterlerse tiyatro ekibimizin hocası ve benim yönetimimde bir oyun çıkararak, bu güzel sahnede izleyiciyle buluşabiliriz” dedi.

Usta Oyuncu Tanülkü’nün ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Özbaş, “Sarayköyümüzü sanat ve kültür şehri yapmak için hemşerilerimize söz verdik. Sanat ve kültürün yakışır bir yerde icra edilmesi için proje geliştirdik, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin yapımını gerçekleştirdik. Kültür Merkezimizin vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyarken, Usta Oyuncu Turgay Tanülkü’nün yaptığı yorum ile bu sevincimiz daha da katlandı. Bizi ziyaret etmesinden ayrıca gurur ve mutluluk duydum. Kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Özbaş, Usta Oyuncu Turgay Tanülkü’ye Sarayköylü Ressam Orhan Güler’in yaptığı portesini hediye etti.

Usta Oyuncu Turgay Tanülkü gece boyunca Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü gençleriyle sohbet ederek deneyimlerini aktardı.

Editör: TE Bilişim