Vali Hasan Karahan, Muhtarlar toplantısı ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Babadağ ve Sarayköy İlçelerimize gitti. İlçelerdeki Mahalle Muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi.

Babadağ İlçesi'ndeki ilk olarak Babadağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Kaymakam Vekili Ahmet Ali Altıntaş ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Kaymakam Vekili Altıntaş’tan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.   Kaymakamlık ziyaretin ardından Muhtarlarla bir araya gelen  Vali Hasan Karahan, düzenlenen toplantıda vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Babadağ İlçesi'ndeki Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi.

Toplantıda Babadağ İlçesi'ndeki Mahallelerimizin sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi. Daha sonra Vali Hasan Karahan Babadağ Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki Huzurevi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, yaşlılarımızın talep ve isteklerini dinledi.   

Babadağ ilçe ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan, Mısır’da 17 Haziran 2019 günü mahkeme salonunda söz isterken fenalaşan ve hayatını kaybeden Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için öğle namazına müteakip Denizli  Delikliçınar Yeni Camii’nde düzenlenen gıyabi cenaze namazına katıldı.   Gıyabi cenaze namazının ardından Sarayköy İlçesi'ndeki giden Vali Hasan Karahan burada Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıyla, vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Sarayköy İlçesi'ndeki Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Toplantıda Sarayköy İlçesi'ndeki Mahallelerimizin sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

Editör: TE Bilişim