Denizli Haber - Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, önce partisi CHP’den önce istifa etti, sonra vazgeçti.

Gemi, “Gördüğüm lüzum üzerine partim Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum. Gerekçelerini daha sonra açıklayacağım.” ifadelerini kullandığı istifasını, parti kurmaylarının araya girmesinin ardından geri çekti.

İkincisi açıklamasında, “35 yıldır mensubu olduğumu Cumhuriyet Halk Partisi saflarında gerek ilçe başkanı, gerekse belediye başkanı olarak Serinhisar halkına hizmet ettim. 17.11.2019 tarihinde partililerimiz arasındaki saygı, sevgi ve vefa duyguları konusundaki hassasiyetimin ilçe yönetimimiz tarafından dikkate alınması amacıyla partimden istifa ettiğimi bildirdim" ifadelerine yer veren Gemi "Mesajımın alındığını görmüş olduğum için 18.11.2019 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisinin bir belediye başkanı olarak görevimin başındayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" diyerek parti üyeliğinin devam ettiğin açıkladı.

İstifanın geri çekilmesi için CHPli Belediye Başkanları Ali Atlı ve Birsen Çelik ile İl Başkanı Mahir Akbaba ve Milletvekili Teoman Sancar Serinhisar'a giderken, istifanın ardından Hüseyin Gemi'nin doğum gününü kutladı.

Editör: TE Bilişim