Denizli Haber - Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte mahalleleri ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Şevik ilk olarak Körtepe mevkiinde atıl durumdaki ilkokul bahçesinde yapımı devam eden Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulundu. Okul binasının aşevi olarak tadilatını gerçekleştirdiklerini hatırlatan başkan Şevik, “Sosyal tesis için ayrılan okul bahçesinde çalışmalarımız devam ediyor.  Zemin betonu atılan Sosyal Tesis, in kısa zamanda tamamlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 

Daha sonra Türlübey Mahallesine geçen Başkan Şevik, burada bitme noktasına gelen halı sahayı inceledi ardından aynı yerde yapılması planlanan Sosyal Tesis ç alanında incelemelerde bulundu.  Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan protokol kapsamında ihalesi yapılarak inşaatına başlanan halı sahada sona gelindiğini açıklayan Başkan Şevik, “Aynı alan içerisine, mahalle sakinlerimizin düğün, sünnet, mevlit ve taziye evi olarak kullanabilecekleri çok amaçlı sosyal tesis yapıyoruz. Kırsal mahallelerimize söz verdiğimiz sosyal tesisleri bir bir yapıyoruz. Çok amaçlı kullanım için planlanan sosyal tesisler kırsal mahallelerimiz için büyük bir kazanım. Bu nedenle her mahalleye bir sosyal tesis sözü verdik, sözümü yerine getiriyoruz. Şu anda Körtepe ve Türlübey mahallerimiz ile birlikte 8 mahallemizde sosyal tesis çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Diğer taraftan Çamköy Mahallesi’nde zemin betonu atılan ve yapımı devam eden Kantar alanında incelemelerde bulunan Başkan Şevik,  çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:  “Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan mahallelerimizde kantar kurumu çalışmalarımız devam ediyor. Kantar kurulum çalışmaları ilk olarak kekik ve tütün üretim merkezi olan Çamköy, Kiraz, çilek fasulye gibi sebze ve meyve üretimiyle ön plana çıkan Yayla Mahallemiz ile  Kaşıkçı mahallelerimizden başladık. İhtiyaç duyulan mahallelerimize sırasıyla kantar kurulumu yapılarak üçretsiz olarak çiftçilerimizin hizmetine sunulacak.”

Editör: Tahir Aygün