Denizli Haber - Buldan Belediyesi Başkanı Mustafa Şevik, yoğun iş temposuna rağmen her fırsatta  düğün, sünnet merasimlerine katılarak hemşehrilerini yalnız bırakmıyor. Başkan Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve BBP İlçe Başkanı Fevzi Mercan ile birlikte, Buldan’ın yetiştirdiği bilim insanların Profesör Doktor  Osman Zeki  Avralıoğlu’nun Buldan’da ikamet eden doktor kızı Ayşin Avralıoğlu’nun muharrem ayı dolayısıyla verdiği aşure hayrına katıldı.  Başkan Şevik, “İlçemizin yetiştirdiği değerli bilim insanı Osman Zeki Avralıoğlu’nun kızı Dr. Ayşin Avralıoğlu’nun düzenlediği aşure hayrına katılım sağladık. Birlik ve beraberlik aşının yapıldığı Muharrem Ayı, topraklarımızda binlerce yıldır hoşgörü ve sevgi içerisinde devam ediyor. Yapılan hayrı Allah Kabul etsin” dedi.

Başkan Şevik ve beraberindekiler daha sonra, Buldan Belediyesi düğün Salonu’nda verilen Server Çoban ile Çağatay Arslan çiftinin düğün yemeğine katıldı. Çoban ve Arslan ailelerine hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Şevik, yeni yuva kuracak çiftlere kahve fincanı hediye etti bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Başkan Şevik,“Her fırsatta halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Mutluluklarında da dar günlerinde de yanlarında olacak, belediye olarak üzerimize düşen her konuda gerekli desteği vereceğiz. Düğün, nikâh ve sünnet gibi merasimlerde de aynı şekilde ailelerin ve gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük sevinç duyuyor, çiftlerimize mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkan Şevik, 13-14 Ağustos 2022 tarihlerinde Muğla Menteşe Spor Salonunda düzenlenecek illerarası 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Müsabakalarına katılacak olan sporcuları ziyaret etti. Milli Hakem ve Belediye Kültür Merkezi antrenörlerinden Suat Özdemir’den turnuva ile ilgili bilgi alan Başkan Şevik, genç karatecilere başarılar diledi.

Editör: Tahir Aygün