Denizli haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahallelerin ihtiyaçlarını ve yapılan yatırımları yerinde incelemek amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerine devam ediyor.  Belediye Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu ve  Eyüp Aydın ile birlikte ilk olarak Boğazçiftlik Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şevik,  inşaatı devam eden sosyal tesis alanında incelemelerde bulundu.  Çalışmalarla ilgili birim amirlerinden bilgi alan Başkan Şevik,  Mahalle Muhtarları Mehmet Şahin ve sakinleri ile bir araya geldi,talep ve önerileri dinledi, çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Boğazçiftlik Mahallesi’nde atıl durumdaki okul bahçesinde yapımı devam eden Sosyal Tesisin bir an önce tamamlanması için birim amirlerine talimat veren Başkan Şevik, “Her mahalleye bir sosyal tesis sloganı ile yola çıktık.   13 Mahallemizde yapımı devam eden sosyal tesislerimizden birini de Boğazçiftlik Mahallemize yapıyoruz.  Birçok mahallemizde sosyal tesislerimizi okul bahçelerine yapıyoruz. Okul binalarının tadilatını gerçekleştirerek sosyal tesis ve aşevi olarak yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Boğazçiftlik İlkokulu bahçesine çok güzel bir sosyal tesis inşaa ediyoruz. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun”dedi.

BAŞKAN ŞEVİK, KARAKÖY’E SOSYAL TESİS SÖZÜ VERDİ

Daha sonra Karaköy Mahallesi’ne geçen Başkan Şevik,  burada belediye meclis üyesi Mustafa Kemal Benli, Mahalle Muhtarı Osman Kocaman ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallenin sorunları ve çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan Başkan Şevik, Karaköy’e ikinci bir sosyal tesis sözü verdi.  Sosyal tesisin yapılacağı eski okul bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Şevik, “ Karaköy mahallemiz ilçemizin en kalabalık ve büyük mahallelerinden.  Okul bahçesine yapacağımız sosyal tesis, Vatandaşlarımız düğün sünnet, mevlit gibi merasimlerini yapabileceği modern bir tesis olacak” diye konuştu.

Ayrıca Karaköy Mahallesi’nde boşa akan suyun yapılacak küçük bir gölette toplanarak sulama amaçlı değerlendirebileceği belirten Başkan Şevik, “DSİ ile görüşüp buraya gölet yapılmasını isteyeceğiz. Suyun, sulama amaçlı bir gölette toplanarak daha çok arazinin sulanması sağlanacak” dedi.

Türlübey Mahallesinde de  kahvehanede  vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şevik, “Mahallerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarının tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlıyoruz”şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün