Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 31 Mart seçimlerin ardından, Bursa’da düzenlenen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği toplantısına katıldı. Birlik Başkanı’nın seçildiği 31.Olağan Meclis toplantısında, üye belediyelerin kriterleri yeniden belirlendi.

Bursa’da düzenlenen Olağan Meclis Toplantısı’na, birlik üyesi belediye başkanları ve uzmanların yanı sıra Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, birlik üyesi olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Pamukkale Belediye Başkan yardımcısı Ramazan Eskin katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’ın birlik başkanı seçildiği Meclis Toplantısı ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, Sağlık turizmini şehrimizin ve ilçemizin politik ve sosyal gündeminde üst sıralara çıkarmak, kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanımına yönelik yeni projeler geliştirmeyi ve uygulamaya hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, yılda iki kez gerçekleştirilen olağan meclis toplantılarının ikincisinin bu yıl ekim ayında Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yapılmasına karar verildi.

Rize'nin Fındıklı, Antalya'nın Muratpaşa ve Tekirdağ'ın Süleymanpaşa belediyelerinin yeni üye olarak kabul edildiği toplantıda, 4 üye belediyenin ayrılması konusu reddedildi.

Sağlıklı Kentler Birliği başkan vekilliklerine ise Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer getirildi.

Editör: TE Bilişim