Denizli Haber - Başkan Şevik mesajında,  “ Vatan evlatları tarih boyunca Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs’da,, Antep’te, Maraş’ta, İzmir’de, terörle mücadelede, 15 Temmuz darbe girişimi ile mücadelede kısacası her zaman ve vatan bildiğimiz her yerde milli birliğimize kast edenlere karşı ‘Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi’  diyerek vatanın bütünlüğünü ve şehadeti her şeyin üstünde tutmuştur.

Gazilerimiz, fedakârlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. Ay yıldızlı al bayrağımız, onların cesaretleri sayesinde vatanımızın semalarında gururla dalgalanmaktadır.

Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin korunması uğrunda girişilen mücadelelerde sergilenen fedakârlık ve kahramanlıklar hafızlarımızdan asla silinmeyecek ve nesiller boyu evlatlarımıza anlatılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; kahraman Gazilerimizin '19 Eylül Gaziler Günü’nü  kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Editör: Tahir Aygün