Denizli haber - Buldan, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin “2023’e Doğru: Aday Belli Karar Net” mitingine, çıkarma yaptı. Sabahın erken saatlerinde Alanyazı Meydanı’nda toplanan çok sayıda partiliyle birlikte,  Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Pamukkale Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Sağlıklı Kentler Birliği 38. Olağan Meclis Toplantısına katılmak üzere Denizli’ye gelen Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP İlçe Başkanı Fevci Mercan ve belediye meclis üyelerinin oluşturduğu konvoy Manisa’ya hareket etti.

4-14

Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda partililerle bir araya gelen Başkan Şevik, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çevre il ve ilçelerden alana gelen vatandaşlara teşekkür ettiği ve bu muhteşem tabloyla iftihar ettiğini ifade ettiği mitingini sonuna kadar izledi.

3-14

BULDAN’A DAVET
Bahçeli’nin mitingine katılarak destek veren Buldanlı hemşehrilerini teşekkür eden Başkan Şevik, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi Buldan’a davet etti. Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi Buldan’da ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını belirten Başkan Şevik, “Genel Başkanımızı, dokumanın başkenti ve tarihi, kültürü ve doğasıyla bölge turizminin merkezi Buldan’da da ağırlamak isteriz” dedi.

Editör: Tahir Aygün