Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik hafta sonu Karaköy ve  Boğazçiftlik mahallelerinde  yapımı devam eden sosyal tesis çalışmalarını yerinde takip etti, mahalle muhtarları başta olmak üzere vatandaşlarla da  görüşüp sorun ve taleplerini dinledi. Karaköy ve Boğazçiftlik ziyaretinde Başkan Şevik’e, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Karaköylü Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Benli ve birim amirleri eşlik etti.

Hafta sonu yoğun mesai harcayarak sosyal tesis çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Başkan Şevik,  ilk olarak Karaköy Mahallesindeki Sosyal Tesis, Aşevi ve ihtiyaç duyulduğunda mahalle sakinlerinin mevlit, sünnet, düğün yemeklerini verebileceği çok amaçlı ikinci bir sosyal alan çalışmalarını inceledi. İnşaat ile ilgili bilgi alan Başkan Şevik, “Her mahallemize bir sosyal tesis yapmak için yola çıktık. Bugün 14 mahallemizde çalışmalar devam ediyor. Beton zeminleri hazır olan sosyal tesislerimizin de çelik konstrüksiyon montajına başladık” dedi.

ATIL VAZİYETTEKİ OKULLAR, SOSYAL TESİSE DÖNÜŞÜYOR

Başkan Şevik, mahallelerdeki atıl durumdaki okul binalarını restore ederek aşevi, okul bahçelerinin ise yarı kapalı çok amaçlı sosyal tesisler olarak yeniden vatandaşların hizmetine sunmak için başlattıkları çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Okul binalarının değerlendirilmesiyle ilgili bir çalışmanın da Boğazçiftlik Mahallesi’nde devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, “Boğazçiftlik  İlkokulu binasının çatısını onardık. Bahçesinde sosyal tesis inşaatına başladık. Şu an zemin betonu atılan sosyal tesisimizi en kısa zamanda tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Boğazçiftlik mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün