Denizli Haber  - Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların taleplerini yerine getiren Belediye, yaptığı faaliyetlerle ilçe merkezi ve kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirecek çalışmalarını sürdürüyor. 

İlçe merkezi ve mahallelerde belirlenen program kapsamında oldukça geniş bir alanda hizmet veren Acıpayam Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde kilit parke taş döşeme, yol genişletme, peyzaj düzenleme, dere ıslah çalışmaları ve kapalı pazaryerleri yapımı , Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiriliyor.

ŞEVKAN : “HER ALANDA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan hizmetlerle, hayatlarının kolaylaştığını belirten vatandaşlar, mahalle ziyaretlerinde Başkan Şevkan, ilettikleri sorunların çözüme kavuşmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler. 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Acıpayam’ımızın tamamını bir bütün olarak gördüklerini belirterek; “İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde ayrımı yapmaksızın vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanda onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca sahadaki alın terleri ile bu memleketi cennete çeviren, 56 mahallemizdeki çalışmalarla Acıpayam’ımızı değiştiren ve güzelleştiren emekçi işçi kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Editör: Tahir Aygün