Denizli Haber - 2023 yılının ilk günlerinden itibaren  toplamda  35 bin metrekare alanı kapsayan çalışmalar çerçevesinde Aliveren, Yazır,Yeşildere ve Yumrutaş mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları hız kazandı.

Ekipler, çalışmaların yapıldığı mahallelerde sadece yolları değil çevredeki kaldırım ve park bakımlarını da yapıp mahallelerin çehresini yepyeni bir görüme kavuşturuyorlar.

Acıpayam  Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan , 2022 yılını sevinciyle hüznüyle geride bıraktık. 56 mahallemizde 55 bin hemşehrimizin daha iyi ortamlarda huzur ve refah içinde yaşaması için Belediyemizin tüm birimlerindeki çalışma arkadaşlarımız gayret sarfediyor.2022 yılı içinde mahallelerimizdeki eksiklikleri görerek ve planlayarak yetişmeye çalıştılar ve çalışıyorlar. Her bir emekçi işçi kardeşlerimizin alın terleriyle yaptıkları eserleri siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunuyorlar.2023 yılında da hizmetlerimiz devam ediyor. Her bir kardeşimizin emeklerine sağlık. Acıpayam’ın tüm mahallelerinin daha iyi bir görünüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. 4  mahallemizde yapılan yaklaşık 35  bin metrekarelik  kilit parke taşı döşeme işlemimiz devam ediyor. Acıpayam’ın  her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha iyi bir Acıpayam  için gece gündüz demeden çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Tek gayemiz görevimizi layıkıyla yerine getirip Acıpayam ve mahallelerimizde  yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır” dedi.

Editör: Tahir Aygün