Gittiği her yerde büyük coşku ile karşılanan Bakan Nihat Zeybekci, konuşmalarında ağırlık olarak projelerden ve 25 binlik konut hamlesinden bahsederek, “Denizli kazandı. Yine kazanacak” vurgusu yaptı.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci öncülüğünde Acıpayam İlçesi Darıveren, Dedebağı, Yeşilyuva’yı ziyaret eden AK Parti heyeti, Şemikler Mahallesi’nde tapu dağıtım törenine katıldı. Esentepe pazaryeri ve Aktepe Mahallesi’nde Sarı Tokiler önünde vatandaşlarla buluştu.Gittiği her yerde büyük coşku ile karşılanan Bakan Zeybekci, konuşmalarında ağırlık olarak projelerden ve 25 binlik konut hamlesinden bahsederek, “Denizli kazandı. Yine kazanacak” vurgusu yaptı.

AK Parti Denizli il teşkilatı, Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci çevresinde kenetlenerek seçimlere tam gaz çalışmaya devam ediyor. 7 Haziran seçimlerine artık sayılı saatler kala milletvekili adayları sahada seçmenlerle buluşup projeleri anlatırken, Bakan Zeybekci de ilçe ve mahalle mitinglerinde Denizli halkına seslenmeye devam ediyor. Gönüllü ordusunun Denizli’yi karış karış gezdiği seçim sürecinde sevgi gösterileri arasında halka seslenmeye devam eden Bakan Zeybekci, Denizli’nin kazandığını, 7 Haziran seçimlerinden sonra da kazanmaya devam edeceğini söyledi.

 

ACIPAYAM’DA GÖNÜLLERİ FETH ETTİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Programına Acıpayam halkı ile pazaryerinde buluşarak başladı. Buradan Darıveren Mahallesini’ne geçen Bakan Zeybekci, daha sonra Dedebağı Mahallesi’ni ziyaret etti.

Yeşilyuva’yı da da vatandaşlarla buluşan Bakan Zeybekci, adeta Acıpayamda gönülleri  feth etti.

Acıpayam’ın ardından Denizli’de Şemikler Mahallesinde tapu dağıtım törenine katılan Zeybekci Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Esentepe pazaeryerinde vatandaşlarla buluştu.

Bakan Zeybekdi, son olarak Aktepe Mahallesi’nde Sarı Tokiler önünde vatandaşlara hitap etti.

Gittiği her yerde büyük coşku ile karşılanan Zeybekci, konuşmalarında ağırlık olarak projelerle, 25 binlik konut müjdesinden bahsetti ve “Denizli kazandı. Yine kazanacak” dedi.

 

DENİZLİ’DE BAYRAM HAVASI ESİYOR

25 bin konut projesinin Denizli’de büyük ses getirdiğini ve büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 2005 yılında yaptıkları çalışmalarla bu günü gördüklerini ve konutların alt yapısını oluşturduklarını söyledi.

Bakan Zeybekci, “Denizli’de doğacak konut ihtiyacını o günlerden görerek,  çevre yolları ve raylı sistem üzerine çalışmalara yaparken, konut alanlarını işaretlemiştik.

Büyük heyecan oluşturan konutlarımız, Merkezefendi, Pamukkale, Honaz, Sarayköy sınırları içinde olacak.

Serinhisar, Acıpayam, Çivril ve Sarayköy ilçelerinde de konut yapılacak. Diğer ilçelerden de yoğun talepler var.  Şimdiden 250’yi çoktan geçen ilçelerimiz var. Oralara da konut yapacağız” dedi.

 Ekonomi Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci’nin yanısıra , AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizi Milletvekili Adayları Nurcan Dalbudak ve Osman Yüceliş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Kadın Kolları Denizli İl Başkanı Aynur Akdemir  ve belediye meclis üyeleri de yapılan bu coşkulu mitinge katıldı.

Editör: TE Bilişim