31 yaşındaki Sevil Çatal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile karşılaştı. Hayatı bir anda değişti.

Denizli’nin gündemine oturan 250 TL taksitle 25 bin konut projesinden bir ev sahibi olmak için 3 çocuğu ile yollara düşen 31 yaşındaki Sevil Çatal’ın hayatı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile karşılaşınca bir anda değişti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Denizli’de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Bakan Zeybekci, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Zaman zaman ilgiden yürümekte zorlanan Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin önceki gün İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında ilginç bir an yaşandı.

Denizli’nin gündemine oturan 250 TL taksitle 25 bin konut projesinden bir ev sahibi olmak için 3 çocuğu ile yollara düşen 31 yaşındaki Sevil Çatal’ın hayatı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile karşılaşınca bir anda değişti.  Kucağında uyuyan 1,5 yaşındaki Enes, 8 yaşındaki İbrahim ve 6 yaşındaki Mehmet ile beraber ev sahibi olmak için belediyeye giden Sevil Çatal, Bakan Zeybekci’nin ilgisini çekti. Bakan Zeybekci, Sevil Çatal’ı durdurarak nereye gittiğini sordu. 250 bin konut projesinden bir ev sahibi olmak için belediyeye gittiğini anlatan Çatal’ın yardımına Bakan Zeybekci koştu. Talimat vererek Çatal ailesine yardımcı olunmasını isteyen Bakan Zeybekci’nin sıcak davranışı aileyi de mutlu etti.

“BAKANIMIZI KARŞIMIZDA GÖRÜNCE…”

Yaşanan bu karşılaşma sonrası evlerinde gazetecilerin ziyaret ettiği Sevil Çatal Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile yaptıkları görüşmeyi ve sonrasını anlattı. Çatal, “ Öğle saatlerinde 3 çocuğumla beraber ilimizde yapılacak olan 250 bin konuta yazılmak üzere evden çıktım. Bayramyeri mevkiinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile karşılaştık. Bana nereye gittiğimi sordu. İlk başta heyecandan cevap veremedim. Sonrasında da ilimizde yapılacak olan 25 bin konuta yazılmak için belediyeye gittiğimi söyledim. Neden 3 çocuğumla beraber benim gittiğimi, eşimin neden gitmediğini sordu. Bende eşimin çalıştığı için gidemediğini söyledim. Bu arada nerede oturduğumu eşimin ne iş yaptığını sordu. Sümer Mahallesi’nde oturduğumuzu anlattım” ifadelerine yer verdi.

“NİHAT AĞABEYİMİZ BİZE ÇOK SICAK DAVRANDI”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kendilerine çok sıcak davrandığını altını çizen Sevil Çatal, ev sahibi olduklarında ilk misafirlerinin de Bakan Zeybekci olacağını söyledi. Çatal, “Bakanımız bize çok sıcak davrandı. Kartını ve telefonunu verdi. Herhangi bir sıkıntı da kendisine ulaşabileceğimizi söyledi. Nihat ağabeyimizin bu sıcak tavrı ilk defa sahipsiz olmadığımızı bize hissettirdi. Görüşmemizin ardından Nihat ağabey talimat vererek beni araçla belediyeye gönderdi. Belediye tüm işlemlerimiz gerçekleştirildi. Artık ilimizdeki 25 bin konutta inşallah bizimde bir evimiz olacak. İlk misafirimizde bakanımız Nihat ağabey olacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim