Denizli CHP İl Başkanı Teoman Sancar bugün itibari Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan 200’e yakın işçinin işten çıkarılması haberini aldıktan sonra bu kıyıma sessiz kalmayacağız dedi.

Denizli CHP İl Başkanı Teoman Sancar; “Bugün itibari ile bize ulaşan bilgiler doğrultusunda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan 200’e yakın işçinin işten çıkarıldığı haberini aldık. Bunun ile ilgili olarak gerekli bilgileri toparlayıp ilk meclis toplantısında CHP Grubumuz gerekli önergeyi verip bilgi alacaktır dedi.

Sancar; “ Bu çalışan arkadaşlarımızın işten çıkarılması ile ilgili konuyu Belediye Meclisi toplantısında grubumuz soru önergesi vererek konunun ayrıntılarını soracaktır. Belediyeden alacağımız cevaba göre çıkarıldığı kesinleşen arkadaşlarımız ile ilgili belediye başkanımıza halkımız adına sorularımızı soracağız. Çünkü Denizli Belediyesi hiç kimsenin malı değildir. Denizli Belediyesi’ni hiç kimse kendi işyeri gibi çalıştıramaz, çalıştırma zihniyetini taşıyamaz. Kamuya hizmet vermekle yükümlü bir kurum bu ekonomik kriz döneminde emekçi kardeşlerimizi mağdur etme hakkına sahip değildir” dedi. 

Editör: TE Bilişim