Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal Demokrat Parti Temsilciler Toplantısı’nda Türkiye’nin dört bir yanından gelen partilileriyle buluştu.

31 Mart 2019 yerel  seçimleri öncesi Demokrat Parti Seçim stratejisini belirlemek için 2 Aralık Pazar günü bir araya geldi ve seçim startını verdi.

21.dönem Denizli Milletvekili Beyhan Aslan’ında toplantıya katılması dikkat çekti.

DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik’in sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımda;

"BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR"

GÖRDÜM

Dün;

Kaybolmuş umutların

Yeniden yeşereceğini,

Senelerce uyuyan devin

Kış uykusundan uyandığını

Gönüllere sultan olanların

Dirilişini gördüm.

Dün;

Köklerimizin derin ve

Hala sağlam olduğunu

Her türlü ihanete rağmen

İhanetlere meydan okuduğunu ve

Dimdik ayakta durduğunu gördüm.

Dün;

Gözlerdeki umudu

Yüreklerde sönmeyen ateşi

Büyük Türkiye sevdasını gördüm.

Ve Dün;

Adaletçileri, Anaplıları, DYP’lileri ve Demokratları

Gururla Şahlanan Kır atı gördüm. 2 Aralık Pazar Günü Ankara'da gerçekleştirdiğimiz Genişletilmiş Temsilciler Toplantısında Eski Bakanlarımız Eski Milletvekillerimiz Eski Belediye Başkanlarımız Çeşitli Kademelerde görev yapmış Parti Yöneticilerimiz ve Dava Arkadaşlarımızla  beraberdik. Yapılan İstişareler sonucunda Türkiye’miz için Partimiz İçin en yararlı ve faydalı kararları kararlaştırarak seçim rotamızı çizdik en kısa zamanda çizdiğimiz rota doğrultusunda Denizli’de ve Türkiye’de Belediye Başkan Adaylarımızı açıklayacağız. Diğer yandan ise Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal Mevcut Kale Belediye Başkanı sayın Erkan Haylayı Demokrat Parti Kale İlçe Belediye Başkan Adayı olarak ilan etti Belediye Başkan Adayımız Erkan hayla ve ekibine çıktıkları bu kutlu yolda Başarılar dilerim. Tüm demokratlara selam olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim