Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik önceki dönemlerde Demokra Parti İl ve İlçe Başkanı Belediye Başkanı  ya da Meclis üyesi olarak görev yapan partililerin, başka partilerden aday olacaklarına ilişkin çıkan haberler konusunda açıklamada bulundu.

Çelik "Demokrat Parti olarak Yerel Seçimlerle alakalı bizden, daha önce İl ve İlçe Başkanı Belediye Başkanı  ya da Meclis üyesi olarak görev yapan arkadaşların, başka partilerden aday olacaklarına ilişkin çıkan haberlere istinaden şunu söylemek isterim ki, işine geldiği zaman Demokrat Partili olup partide kalacaksın, işine gelmediği zaman gideceksin; partiye zarar vereceksin. Partinin yanar  döner insanlara ihtiyacı yok. Onlarla  yol yürümemek lazım. Gerçekten emek veren, partisine küsmeyen, partisine ihanet etmeyen isimlerle yoluna devam edilmesi lazım. Bu nedenle bir parti hariç, belli ilçeler de ittifak edebiliriz, ittifak olmayan Büyükşehir ve tüm ilçelerde Kırat Bayraklı adayımız olacaktır.
**Ayrıca bir partinin; Demokrat partili olup da, hala üyesi görünen ve davasına sadakatla sahip çıkan, menfaat gözetmeyen arkadaşlarımızla çeşitli toplantı bahaneleriyle bir araya gelmek istemektedir. Bu şekilde katılım gösteren arkadaşlar partiden İhraç edilecektir. Ancak Sn. Genel Başkanımızın 24 Haziranda işaret etmiş olduğu Millet İttifakına da sadakatle sahip çıktık. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda hareket edeceğiz. İttifaksa ittifak ya da Büyükşehir dahil Kırat Bayrağımız ile aday gösteririz. Bu vesile ile yanlış yapacak arkadaşlarımızın çıkacağına inanmıyorum. Böyle olursa partiye ihanet eder, partililer de kendisini af etmez" dedi.

Editör: TE Bilişim