Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantısı salonunda  gerçekleştirilen basın açıklamasına BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Semerci, MKYK Üyesi Mehmet Efe, Ahmet Tarık Sarı , Merkezefendi İlçe Başkanı Aytekin Abaş,Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu, Denizli Alperen Ocakları Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu ve Partiden birçok isim katıldı.

Bu seçimin tüm halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz diyen BBP İl Başkanı İlhami Çiçek ,”Büyük birlik partisi (BBP)  24 Haziran Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk seçiminde Cumhur İttifakı içinde maksimum seviyede çalışarak yer almıştır. Bundan sonraki sürecin bu birlikteliğin Türk milletinin gözü önünde yeniden bir araya gelerek devam etmesini temenni ediyorum. Kavgaların ve bu toplumun iyi olmadığını ve toplumun kavgalardan çok çektiğini artık barışın huzurun güvenin istihdamın Türkiye’de hüküm sürdüğü bir havanın olmasını temenni ediyorum ”dedi.

“ONLARCA ALPEREN’İN MECLİSTE OLMASINI İSTERDİK”

18 BBP’li adaylarının olduğunu ve bunlardan sadece Genel Başkanları Mustafa Destici’nin milletvekili olduğunu söyleyen Çiçek,” Bizim Türkiye genelinde 18 adayımız vardı. Denizli’den ise Kurucular Kurulu üyesi olan Mustafa Semerci Ak Parti’nin 6. Sıra adayıydı.  Türkiye genelinde genel başkanımızın seçilmesi bizi temsiliyet noktasında yeterli kıldı. Gönül isterdi ki seçilmeyen adaylarımızın da seçilmesini isterdik. Bizim için sıra önemli değil.  BBP’nin karşılıksız menfaatsiz bir hareket olduğu için helal bir hareketin sıra için kavga etmesi söz konusu değil yâda sayısal üstünlüğün karşılığı yok. Biz özgür ağırlığı olan bir siyasi hareketiz bu noktada bizi genel başkanımızın yeterli değil ama sayın genel başkanın seçilmesini yeterli buluyoruz. Bir Alperenin değil Onlarca alperenin onlarca Türk düşüncenin, mecliste olmasını isterdik.

Editör: TE Bilişim