Denizli Haber - Sarayköy Belediyesi’nin destek verdiği ve antrenörlüğünü Adem Taşcı’nın yaptığı Sarayköyspor Güreş Takımının genç sporcuları Denizli, Aydın ve Uşak’ta düzenlenen güreş grup elemelerinde derece alarak Sarayköy’e döndü. Müsabakalarda başarılı olan 7 sporcu Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkmaya hak kazandı.

Denizli'de düzenlenen okul sporları yıldızlar grekoromen güreş grup eleme müsabakalarında Zeki Ekici birincilik, Hüseyin Özçalımlı birincilik, Ömer Taştan 2’incilik, Deniz Şahin 3’üncülük alarak 5-7 Mart’ta Tokat’ta yapılacak Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

 Aydın'da gerçekleşen kulüpler arası yıldızlar grekoromen güreş grup elemelerinde Şükrü Kaan Çardaklı ve Ahmet Sürücü sıkletlerinde dereceye girerek 23-25 Mart’ta Antalya'da düzenlenecek olan Kulüpler Arası Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkacak.

Uşak'ta yapılan okul sporları gençler grekoromen güreş grup eleme müsabakalarında 77 kilogramda şampiyon olan Diyar Özpay, 13-14 Mart’ta Sivas’ta gerçekleşecek olan Okul Sporları Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerinin karşısına çıkacak.  

Editör: TE Bilişim