Denizli’de faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Demokrat Parti Çal ilçe Başkanını atadı. Aslen Çal ilçesinin Yazır köyünden olan Lütfi Erol Çal İlçe Başkanı olarak atandı. Erol daha önce 2014 yılında Liberal Demokrat Parti Denizli İl başkanlığı yaptı. Yeni ilçe başkanı olan Erol aynı 2015 yılında da milletvekili adayı olmuştu.

Yeni ilçe başkanı olarak atanan Erol “Partimizin bana verdiği bu görevi layığıyla yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Denizli’de doğru siyaset yapmanın ve yaptığımız siyaseti her geçen gün ileri taşımak için ilçelerimiz büyük önem arz eder. İlçemizin de aynı özveri ile çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın. Değerli İl Başkanıma ve yönetimine teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Çal İlçe Başkanı atamasını gerçekleştiren Aşkın Çelik ve yönetimi ise bazı açıklamalarda bulunarak süreç hakkında bilgilendirmeler yaptılar. İl Başkanı Aşkın Çelik,  yeni ilçe başkanlarının göreve gelir gelmez işe koyulduklarını belirterek “Denizli’de ilçe atamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız Denizli’de son sürat devam edecek. 1 Aralık’ta Ankara’da olacağız. Temsilciler Meclisi’nde bulunacağız. Kurucularımızın, eski bakanlarımızın, eski vekillerimizin bulunacağı toplantı da bizde il örgütümüzü geliştirmek için bilgi alıverişlerinde bulunacağız. Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın açıklamaları ve süprizleri olacak ve Meclisin sonunda bir manifesto yayınlanacak” dedi.

Editör: TE Bilişim