Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci yayınlamış olduğu yeni yıl mesajında,”Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç demek. Ayrıca, yeni umutlar, yeni bir fırsat anlamına da geliyor. Tüm toplumun adeta tazelendiği bu başlangıcın, hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi. 
Zeybekci, “Geride kalan yıl, tüm dünyanın içinde bulunduğu sancılı bir dönemi de içinde barındırması nedeniyle yorucu ancak, bir o kadar da moral ve motivasyonumuzu artıran mutlu sonlara ulaştığımız bir zaman dilimiydi. 2015’i, ne yazık ki acı haberler aldığımız bir yıl olarak da hatırlayacağız. Gerek vatan savunmasında gerek ise devleti ve milleti için yürüttüğü görevlerinde kaybettiklerimizi, bir kez daha rahmetle anıyorum. İslam coğrafyasındaki mazlumların çektikleri acılar da hep aklımızda ve bize soydaşlarımız ile din kardeşlerimizin benzer tabloları bir daha yaşamaması için yarın daha güçlü olmamız gerektiğini hatırlatmakta. O nedenle, 2016’nın milletimizin huzur, barış,kardeşlik ve sağlık içinde yaşayacağı bir yıl olmasını, partimiz ile kadrolarına da yeni başarılar getirmesini umut ediyorum.
 
Bugüne kadar bulunduğumuz tüm görevlerde, yurt içinde vatandaşlarımıza elverdiğince faydalı olmaya çalışırken, yurt dışında da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için uğraştık. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet büyüklerimizin önderliğinde neredeyse dünyayı turladık; adeta adım atmadık yer bırakmadık. İstedik ki, milletimiz oralardaki menfaatlerini de en üst düzeye çıkarsın. İki ülke arasında yeni bağlantılar kurulsun; yatırımcımıza fırsat, çalışanımıza ise istihdam sağlasın. Bu sayede, daha fazla üretirken daha çok kazanan bir Türkiye’de yaşayacak vatandaşlarımızın da refahı artsın.

 
Yıl biterken, farklı coğrafyalardaki bir çok ülkenin de büyük bir dikkatle takip ettiği, AK Parti olarak yeniden filizlendiğimiz, 1 Kasım gibi milletin iradesine başvurduğumuz önemli bir tarihi de geride bıraktık. Halkımızın, sözünde duran, kendisine hizmet edenleri yalnız bırakmadığını bir kez daha gördük. Henüz bir genel seçimi geride bırakmış olmamıza rağmen, hiç durmadan bir sonraki seçimlere de aynı hız ve heyecanla hazırlanmaya başladık. Biliyoruz ki, yeni yılda Türkiye'de yeni bir anayasanın ortaya çıkması için son derece önemli ve tarihi bir misyona sahip bir süreç de yürütülecek.
 
Ekonomide coşkulu bir büyümenin yaşandığı, ihracatın artırıldığı ve ticarette atılıma geçtiğimiz 2015’in getirilerini, yeni yılla birlikte görmeye başlayacağız. 2016’da, kardeşlik ve birlik beraberliğimizin artırıldığı gibi 2015 boyunca çeşitli kereler dillendirdiğimiz müjdelerin de bir bir hayat bulduğunu da yine birlikte yaşayacağız.
 
Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana olduğu gibi gelecek yıl da hiç durmadan memleket ve milletimiz için çalışacak, daha iyisine ulaşmak için çabalayacağız. Biz Türkiye’ye sevdalıyız. Milletimize hizmetkâr olmayı yaşanabilecek en büyük onur olarak görüyoruz. Ve biliyoruz ki, her hayırlı işin başı “Bismillah”. O nedenle, biz de yeniden “İlk günkü aşkla haydi Bismillah” diyoruz. Yeni yılın hepimize güzel günler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim