2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve örenyerlerini Ramazan Bayramı tatilinde 1 milyon 784 bin 233 kişi ziyaret etti.

2 hafta önce Tavas

Denizli'de 17 yaşındaki kız, evinde ölü bulundu. Genç kızın, intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli tarım Platformu Başkanı İrfan Osman Hatipoğlu; gıda fiyatlarındaki hızlı artış ve yurttaşların alım gücündeki hızlı düşüş, gıda maddelerinde  taklit ve tağşişi arttırdığını belirterek “Özellikle peynirde taklit ve tağşiş çok arttı. Tarım Bakanlığı’nın hoşgörüsü ile yediğimiz peynirler peynir olmaktan çıktı” dedi.

2 hafta önce Pamukkale

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig Play-off Grubu’nda yer alan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, yarı finalde mücadele ettiği Şanlıurfa Bedensel Engelliler’i üçüncü maçta yenerek adını Süper Lig’e yazdırdı. Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan mavi-beyazlı takımın sporcuları gelecek sezon Süper Lig’de boy gösterecek.

2 hafta önce Buldan

Buldan’da tarihi çarşıda Meralce Giyim firması sahibi Meral Karapınar Çelebi, ailesinden kalan 125 yıllık göyneğini mağazada sergilediğini belirterek, “Buldan bezinden üretilen göynek tamamen el işçiliği ile üretildiği için müşterilerimin dikkatini çekiyor” dedi.

2 hafta önce SPOR

Futbol Okul Sporları Yıldızlar Yarı Final Müsabakaları 16-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Müsabakalara 11 farklı ilden 16 takım katılacak.

2 hafta önce Sarayköy

Denizli'nin Sarayköy ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir okulun bahçesinde meydana gelen olayda, yuvasından düşen bir kumru yavrusu, Sarayköy şubesi ekipleri tarafından kurtarıldı.

2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Halk Oyunları Okul Sporları Gençler Grup Yarışmaları 16-17 Nisan tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek şampiyonaya 8 ilden 14 ekip katılacak.

2 hafta önce ASAYİŞ

74 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik bayram süresince 4 gündür devam eden “Mercek-17” operasyonları düzenlendi.

2 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de bir apartmanın giriş katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Yangında ölen ya da yaralan olmazken, maddi zarar oluştu.

Reklam Bloğu