2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 hafta önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İşadamları Derneği (DİMSİAD) 25 Nisan’da 12. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

2 hafta önce Merkezefendi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaret etti. Genel Başkan Özel, 2019 yılından bu yana Merkezefendi’de başarılı hizmetlere imza atan Doğan’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünün talimatlarıyla, ülke genelinde eş zamanlı su ürünleri denetimleri devam ediyor.

2 hafta önce Pamukkale

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli ziyareti kapsamında T.C. Pamukkale Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel, “Ali Rıza Başkanımız, tüm belediyelerimizde olacağı gibi, temel belediyecilik hizmetlerinin en iyisini, üzerine sosyal belediyecilik ile de vatandaşlarımızın yaşadığı ekonomik sorunlar karşısında toplumumuza sahip çıkacaktır” dedi.

2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin eğlence mekanlarından Piraye, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Sevilen sanatçı Niran Ünsal, 26 Nisan Cuma günü Piraye sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

2 hafta önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi tarafından “Pitching Sunum Teknikleri- İşi Anlatma ve Merak Uyandırma Sanatı” eğitimi düzenlendi.

2 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında yapılan değerlendirme sonucu “Kurumsal Akredite” olmayı başardı. Ankara’da düzenlenen Yüksek Öğretimde Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’nda Rektör Kutluhan, PAÜ’nün ‘Kurumsal Akreditasyon’ belgesini YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın elinden aldı.

Reklam Bloğu