11:17 Buldan

Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak,  15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sahip olduğu tarih, kültürel değerleri ve doğal güzellikleriyle Buldan’ın bölge turizmi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Orpak, “Hedefimiz, Buldan’ı tarih, kültür ve eko-turizm alanında adından 365 gün söz ettiren kent haline getirmek için çalışacağız” dedi.

11:00 GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Çardak Havalimanı’ndan 2024 yılı Mart ayına 40 bin 489 yolcuya hizmet verildiği açıklandı.

10:46 ASAYİŞ

Denizli’de cadde ortasında tartıştığı kişiye bıçakla saldıran şahıs, devriye sırasında olay yerinden geçen yunus timlerinin hamlesiyle etkisiz hale getirildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

10:25 ASAYİŞ

Denizli’de su yolu kazısı sırasında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti. Talihsiz adamın hayatını kaybettiği çalışmaların bir kısmını sosyal medya hesabında paylaşarak hayvanların ve insanların hayır duası için yaptıklarını ifade etmesi dikkatlerden kaçmadı.

10:00 DENİZLİ

Turizm Haftası dolayısıyla sektör temsilcilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilk 5 yılda Pamukkale’ye gelen turistlerden 1 milyonunu Denizli’de ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

13 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ne bağlı Güzelköy Mahallesi'nde meydana gelen bir ev yangını, hızlı ve etkili bir şekilde kontrol altına alındı. Yangına Akhan ve Kayalık şubesi ekipleri tarafından hemen müdahale edildi.

13 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı'nın başkanlığında, dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelindi. Toplantıda alınan kararların sektör adına hayırlara vesile olması temenni edildi.

15 saat önce DENİZLİ

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Çavuşoğlu, "Ranta dayalı ekonomi değil, üretime dayalı bir ekonominin olduğu her yerde biz varız" dedi.

17 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
17 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu