Denizli’de 2. Amatör Küme’de 2019-2020 sezonu başlıyor. Bu ligle ilgili olarak Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kura çekimi düzenlendi. Pamukkale Üniversitesi Konukevi’nde gerçekleşen kura çekimi öncesi amatör spor camiası kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Denizli’de amatör spor camiasının temsilcileri ile 2. Amatör Küme kulüplerinin temsilcileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, “Amatör spor camiasının tüm temsilcilerini burada görmek güzel. Bu güzle davet için Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’e teşekkür ediyorum.

Yeni sezonun centilmence geçmesini diliyorum. Tüm takımlara ve antrenör arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi. Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Denizli Şube Başkanı Fatih Salmansar da amatör aile olarak bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, saha komiserleri olarak amatörlere hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

İl Disiplin Kurulu Üyesi Köksal Çekerek ise “2. Amatör Küme’de yeni sezon tüm kulüplere hayırlı olsun. Disiplin Kurulu olarak sezonun centilmence geçmesini diliyorum. Futbolda üç sonucun da olduğunu bilerek hareket edildiğinde nahoş olaylar yaşanmayacaktır” dedi. Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ise yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileyerek, “2. Amatör Küme, dostluğun ve sportmenliğin yaşandığı bir lig olsun. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen de amatör camianın büyük bir aile olduğunun altını çizerek, “Denizli’de amatör spor camiasının bir arada olduğu güzel bir gündeyiz. 2. Amatör Küme’de 2019-2020 sezonunda 36 takımımız mücadele edecek. 5 grupta takımlarımız şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye çıkmak için yarışacak. Her gruptan 2’şer takım mutlu sona ulaşacak. Ben tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Bu ligde tüm liglerde olduğu gibi centilmenlik ön planda olsun istiyoruz. Verilecek mücadeleler sonunda şampiyon olacak takımlar sevinecekler. Olamayanlar da gelecek sezona bakacaklar. Bu güzel ailenin ilimizde 2. Amatör Küme’yi centilmence yaşayacağına olan inancım tam. Yeni sezon 29 Şubat -1 Mart tarihlerinde oynanacak olan maçlarla başlayacak. Bir kez daha tüm kulüplerimize, yöneticilerimize, teknik adamlarımıza, hakemlerimize, saha komiserlerimize, sağlık görevlilerimize ve güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından kulüp temsilcilerinin katılımıyla kulüplerin yer alacağı gruplar belirlendi. Buna gör gruplar şöyle oluştu:

A GRUBU

Eskiköyspor

Hisarspor

Bereketlispor

İncilipınarkentspor

Honazspor

Eskihisarspor

Gökbörüspor

Sarayköy Efelerspor

B Grubu

Irlıganlıspor

Denizli Gençlergücüspor

Yeşil Çınarspor

Denizli Sanayigücüspor

Denizli Merkezspor

Servergazi F.K.

Güzelyurtspor

C Grubu

Yenicekentspor

Pelitlibağ Horoz Gençlikspor

Akköy Musabeyspor

Pamukkale Fatihspor

Çok İyi Babadağ Genç. Ve Spor

Elit Futbol Kulübü

Alpler Gençlikspor

D Grubu

Yeşilyuvaspor

İstiklalspor

Karahisar Belediyespor

Çalıköyspor

Kızılcaspor

Acıpayam Kuyucakspor

Sofular Gençlikspor

E Grubu

Karayahşilerspor

Emirhisarspor

Kocayaka Emekspor

Çıtakspor

Medelespor

Sökmenspor

Baklan Gençlikspor

Editör: TE Bilişim