Milli takımların altyapısını oluşturan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG)’nde Denizli’li sporcular başarılı bir grafik sergiledi. Güreşten Badminton’a, Cimnastikten Voleybola ve Hokeye kadar Denizli’ye kupalar kazandıran sporcular kamuoyundan tam not aldı.

GÜREŞTE ALTIN MADALYA

Rize’de yapılan ANALİG Greko-Romen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 68 kg’da yarışan Tufan Küçükoğul Türkiye ikincisi oldu. Uluslararası şampiyonalarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen Denizlili sporcu milli takıma göz kırptı.

BADMİNTON DENİZLİ KARMASI GRUPTAN ÇIKTI

Badminton Denizli Karması, sezon boyunca yaptığı çalışmaların karşılığını aldı. Eskişehir’de gerçekleşen ANALİG Badminton Grup Müsabakalarında, rakiplerini bir bir geçen Denizli karması yarı finale yükselmeyi başardı.

CİMNASTİK TAKIMI İZMİR’DEN BEKLEDİĞİNİ ALDI

İzmir’de düzenlenen ANALİG Artistik Cimnastik yarışmalarından iyi neticelerle dönen Denizli karması üçüncü olarak bir üst turda Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.

HOKEYCİ KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

Bolu'da düzenlenen ANALİG grup müsabakalarını geçen Hokey Kız Takımı, Muğla'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda Denizli'yi temsil edecek. Denizli’de yeni yeni gelişen Hokey branşında elde edilen başarı büyük alkış topladı.

VOLEYBOLCULAR HEDEFE ÇOK YAKIN

ANALİG’de mutlak başarı parolasıyla yola çıkan Voleybol Denizli Erkek Karması, Kırşehir'de gerçekleşen yarı finallerde grubundan çıkarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Editör: TE Bilişim