Denizli’deki amatör kulüplerin bağlı bulunduğu Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde yapmaya devam ediyor. ASKF yönetimi bu kez Çardak’ta toplandı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Her ay bir ilçemizde toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Amatör kulüpleri bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, yönetim kurulu toplantılarını her ay farklı bir ilçede yapmaya devam ediyor. İlk olarak Çal’da başlayan uygulamanın ikincisinin adresi Çardak oldu. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Genel Sekreter Kemal Karaoğlan, Başkan Yardımcıları Vehbi Demir, Ayşe Sarıkaya, Mali Sayman Ünal Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Bostancı, Örgütlenme Sekreteri Oktay Çıtak ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Aytekin’den oluşan heyet ilk olarak Bozkurt’ta Bozkurt Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Mehmet Sarı’yı işyerinde ziyaret etti. Amatör futbolun masaya yatırıldığı ziyarette kulüple ilgili konular da konuşuldu.

TOPLANTI ÇARDAK’TA YAPILDI

Heyet daha sonra Çardak’a geçti. Burada Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştiren ASKF yönetimi daha sonra Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün misafiri oldu. Çardak ve bölgesinde yer alan amatör kulüplerin sorunlarının da konuşulduğu yemekten sonra Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’e günün anısına hediye verdi. “Biz bir aileyiz” diyen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Biz yönetim olarak her ay yönetim kurulu toplantımızı farklı ilçede yapmaya devam ediyoruz. İlk toplantımızı Çal’da yapmıştık. İkinci toplantımızı da Çardak’ta gerçekleştirdik. Amacımız gittiğimiz ilçelerde yer alan kulüplerin sorunlarını dinlemek. Aynı zamanda yönetim kurulundaki üyelerimiz ile birlikte ilçelerde bir araya gelip toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu tür toplantımızı ilçelerde yapmaya devam edeceğiz. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’e amatörlere verdiği katkıdan dolayı teşekkür ederim” dedi. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ise ASKF yönetiminin ilçelerinde toplantı düzenlemesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Bizler spora da önem veriyoruz. İlçemizde bulunan kulüplere gereken desteği vermek için çabalıyoruz. ASKF yönetimi de her zaman bizim yanımızda oluyor. Bunun için de teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim