Çal’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Atletizm Yarışmaları” düzenlendi.

Çal İlçe Stadında gerçekleştirilen yarışmalara katılan 121 sporcu, küçük kızlar küçük erkekler, yıldız kızlar yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 6 kategoride mücadele verdi.

Yarışmalar sonrasında dereceye giren öğrencilere madalyaları, Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Karakaya, Okul Müdürleri, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri tarafından verildi.

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe;

İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlediğimiz yarışmalara katılımın bu derece yüksek olması bizleri son derece mutlu etti. Bu tür sportif faaliyetler ile birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerine de destek vermek, onlara sağlıklı bir yaşam için sporu kültürünü aşılamak istiyoruz. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyorum dedi

Editör: TE Bilişim