Denizli’nin yetiştirdiği yetenek, Şampiyon Denizlispor’un başarılı oyuncusu Alperen Babacan, Atatürk İlkokulu’nda öğrencilerin kupa sevincine ortak oldu.

Tüfad Denizli Şubesi ile Denizli Atatürk İlkokulu’nun ortak projesi olan “Geleceğin Yıldızları” 4. futbol turnuvasında şampiyon olan sınıflara ve Denizli il genelinde ilkokullar arası düzenlen futbol turnuvasında, il üçüncüsü olan, Atatürk İlkokulu futbol takımına kupa ve madalyaları Denizli’nin gururu Alperen Babacan tarafından verildi.

Alperen Babacan, öğrenciler tarafından, TFF 1. Ligin Şampiyonu ve Süper ligin yeni takımı Denizlispor marşı ve yeşil siyah tezahüratlarıyla karşılandı. Yoğun bir  coşkuya sahne olan kupa töreninde öğrenciler, başarılı futbolcu Alperen’le bol bol fotoğraf çektirip, imza kuyrukları oluşturdu.

Öğrencilerin başarınızı neye borçlusunuz sorusuna da cevap veren başarılı futbolcu şunları söyledi. “Başarılı olmak için düzenli ve planlı çalışmak, beslenmemize ve dinlenmeye dikkat etmeli zararlı alışkanlıklardan uzak durmalı en önemlisi de çok çalışmalıyız.” dedi.

Törenin sonunda Atatürk İlkokulu adına Alperen Babacan’a okul müdürünce teşekkür buketi takdim edildi.

Editör: TE Bilişim