Spor Toto 3.lig 2.Grupta, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı 68 Aksarayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, Maltepespor maçının faturası ağır oldu. Ramazan’ın maçta burnu kırıldı. Kaleci Erman grip, Mert Ege hastanelik oldu.

 

Zirve mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor’a nazar değdi. 68 Aksarayspor maç hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılarda, sakat ve hasta futbolcuların çokluğu, teknik heyeti endişelendirdi. Maltepespor karşılaşmasının 42.dakikasında rakip takımdan Mustafa Demir ile hava topuna çıkan Denizli BBSK’lı Ramazan Aksoy’un burnu kırıldı.

 

Rakip ceza alanı kale sahası köşesinde Ramazan’la birlikte yükselen Mustafa Demir, topu kafa ile kornere gönderirken, kafası Ramazan’ın burnuna çarpınca istemeden de olsa Ramazan’ın burnunun kırılmasına neden oldu. Tedavisi saha içinde yapılan Ramazan, kırık burunla 69.dakikaya kadar sahada kaldı ve bu dakikada yerini Ahmet Tüzün’e bırakmıştı. Antrenmanlara devam eden Ramazan’ın 68 Aksaray maçında görev alıp almayacağı maç günü belli olacak. Grip olan kaleci Erman’da kendisini halsiz hissedince, antrenmana devam edemedi. Geçen hafta ki antrenmanda omuzu üzerine düşen Stoper Mert Ege Özeren’de ağrıları artınca, antrenmanı yarıda kesti.

 

4’DE 4 YAPMAK İSTİYORUZ

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, haftanın ilk antrenmanını izlemek için geldiği Başkarcı Şahit Sami stadında, Teknik Direktör Selahattin Dinçel’den takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Hasta ve sakat futbolcuların antrenmanı yarıda kesmesi üzerine, “ Önce sağlık” diyerek, tedavileri için sağlık ekibinden ne gerekiyorsa yapılmasını isteyen Başkan Uzunoğlu, “ Havalar birden çok soğudu. Herkes kendisine iyi bakmalı. Futbolcularımızın sağlığı ile de yakından ilgileniyoruz” dedi.

 

Hafta sonu yapılacak olan  68 Aksarayspor karşılaşmasına da değinen Uzunoğlu, “  Maç çok önemli. Rakibimiz ligde son sıralarda ama aslında tecrübeli futbolculardan kurulu iyi bir takım. Hafife almaya gelmez. Daha önce; rakibi hafife almanın acı tecrübelerini yaşadık. Maç günü hava şartları çok soğuk ve kar yağışlı gibi gözüküyor. Şartlar zor olsa da, 68 Aksarayspor maçını kazanıp galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Amacımız kalan 4 haftada, 4’de 4 yapıp, ilk yarıyı lider kapatmak” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim