Okçuluk sporu ile hayata bağlanan bedensel engelli sporcularımız Abdullah Yorulmaz ve Murat Turan milli takım kadrosuna çağrıldı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu, 2015 yılı faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takım Kampını 03-15 Haziran 2015 tarihlerinde Ankara’da toplayacak. 23 Mayıs 2015 tarihinde Antalya’da yapılan aday kadro seçmelerinde başarılı olan Denizlili okçularımız Abdullah Yorulmaz ve Murat Turan gelen davetle milli formayı giymeye hak kazandı.

ENGELLERİ UNUTUP BAŞARIYA ODAKLANDILAR

Son yıllarda büyük bir ivme kazanan okçulukta İl Temsilcisi Nursen Çokak öncülüğünde okçularımız başarıdan başarıya koşuyor. Bedensel Engelliler Milli Takımında yer alacak sporcularımız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde haftanın 6 günü düzenli olarak antrenörler Ahmet Bacak ve Mehmet Ertuğrul Gökçe nezaretinde antrenmanlarını sürdürüyor. Milli formayı giyecek olmanın mutluluğunu yaşayan okçular,  engellerini unutup başarıya kilitlendiklerini, kampta çok iyi bir hazırlık dönemi geçirip başarılı bir sonuçla şampiyonadan dönmek istediklerini belirtti.

İBANOĞLU, OKÇULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Engellerine takılmayıp hayata sporla bağlanan okçularımızı, aldıkları milli davetten dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, kamp öncesi sporculara başarılar diledi. Engelli bireylere sporun kattığı çok şeyin olduğunu belirten İl Müdürü İbanoğlu; Abdullah Yorulmaz ve Murat Turan’ın güçlü ve azimli sporcular olduğunu, milli formayı bir kez daha hak ederek bunu herkese gösterdiklerini söyledi.

Yarın Ankara’da kampa katılacak sporcularımız, kampın ardından Haziran ayı sonunda Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek Bedensel Engelliler Dünya Kupasında milli formayı taşımanın gururunu yaşayacak.

 

Editör: TE Bilişim