Süper Lig, PTT 1.Lig, 2.lig ve 3.lig’de mücadele eden toplam 126 takım içinde, hiç berabere kalmayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, ilginç bir rekora imza attı. 13 maçta 9 galibiyet, 4 mağlubiyet alan kırmızı beyazlılar, 27 puanla 2.sırada. Teknik Direktör Selahattin Dinçel, içerde ve dışarıda kazanmak için sahaya çıktıkları için, beraberliğin akıllarından bile geçmediğini söyledi.

 

Bu sezon önümüzde birçok engel ve zorluk var ama sonuna kadar savaşacağız diyen Dinçel, “ Bu sezon hiçbir maçta tek puan hedeflemedik. 1 puana yatmadık. Belki bu yüzden maç kaybettik ama, 3 puan almak varken niye 1 puanla yetinelim. Hep hücumu düşündük. Bunun diğer bir kanıtı da attığımız 19 golün, 13’ünü 2.yarıda atmış olmamız. Türk futbolcusunun 70.dakikadan sonra oyundan düştüğü söylenip durur ama bu bizim takım için geçerli değil. Mesala, son çeyrekte 5 golümüz var. Her maçta 3 puan bizim parolamız oldu ve ligde geldiğimiz nokta da, doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Haftalık çalışmalarımız da, taktiksel olarak hep galibiyet üzerine. Böyle de devam edecek. Geride kalan 13 haftada hem bireysel, hem de takım anlamında çok geliştik. Takım kondisyonumuz çok iyi. ” dedi.

 

Denizli BBSK, bugüne kadar içerde 7 maçta 5 galibiyet, 2 yenilgi, dışarıda ise 4 galibiyet 2 yenilgi aldı. Liglerde en çok berabere kalan takım ise 10 beraberlik ile 3.lig 1.Grupta ki Bursa Nilüferspor oldu. 13 maçta 3 galibiyet 10 beraberlik alırken, hiç yenilmediler.  

Editör: TE Bilişim