Denizli Haber - 2021-2022 Sezonu Bocce branşı Petank ve Volo disiplerinde 7’si Türkiye birinciliği olmak üzere 12 Türkiye derecesi alan Denizlili sporcular İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret etti. Milli Takım Bocce Antrenörü Bülent Sevinç ve Bocce Antrenörü Suat Omak ile sezona hazırlanan sporcular disiplinli bir çalışmayla yakaladıkları başarılar ile sezonu dolu dolu geçirdi. Sporcular yeni sezonda bu başarılarının üstüne koyarak daha çok kupa ve madalya kazanmak için İlman’a söz verdi.

DÖRT SPORCU MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Sezon boyunca kazandıkları başarılar ile müthiş bir ivme yakalayan Denzilili Bocce sporcuları, milli takım seçmelerine 4 sporcu göndererek bu başarıyı taçlandırdı. Daha önceki senelerde 3 sporcuyu milli takım havuzuna gönderdiklerini belirten Milli Takım Antrenörü Bülent Sevinç, milli takım seçmelerine bu yıl 4 sporcu gönderdiklerini ve hedeflerinin milli takım havuzuna daha çok sporcu göndermek ve uluslararası müsabakalarda ülkemize dereceler getirmek olduğunu belirtti.

İLMAN BAŞARILAR DİLEDİ

Aile, antrenör ve sporcunun ortak çalışmasının sporda başarıyı getireceğini dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Dart branşında olduğu gibi aynı federasyon altında bulunan Bocce branşında da yakalanan başarının tesadüf olmadığını ve programlı çalışma ile başarıların artarak devam edeceğini belirtti. Milli takım seçmelerine katılacak olan sporculardan da başarı sözü alan İlman emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim