Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluğa koşan Çal Belediyespor taraftarının iki sezon önce kurduğu Çal Garası Taraftar Grubu’nun sloganı, sosyal medyada da  fenomen oldu.
PAMUKKALEHABER

İki sezon üst üste 2.Amatör Küme ve 1.Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan Çal’ın taraftarları neredeyse dünyanın her tarafından “Çal Garası” yazılı atkılarla fotoğraflar çekip, sosyal medyada paylaşıyor.



Türkiye ve Dünyanın dört bir yanında Çal Garası rüzgarı esiyor.  Düğünde, evde, statlarda Çallılar, ellerinde “Çal Garası” atkılarıyla çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaşarak takımlarına destek veriyor. 

AKCAN ÇOK MUTLU
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal’da doğan ve kendini Çallı hisseden herkesin Çal Garası olduğunu söyledi. Akcan, Çal Garası’nın fenomen olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek, “Çal Garası önemli bir marka haline geldi. Bir yandan ilçemizi tanıtırken, diğer yandan yöremize özgü olan ve sadece yöremizde yetişen Çal Garası üzümünün de etkin tanıtımını yapıyoruz. Çal, Denizli, Türkiye ve yurt dışında sosyal medya hesaplarında Çal Garası atkı ve flamalarıyla fotoğraf paylaşan hemrehrilerimize teşekkür ediyorum. Çal Garası, son dönemlerin en önemli fenomenleri heline geldi” dedi.



KULÜP BAŞKANI GURURLU
Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, Türkiye’de hemen her profesyonel takımın lakabının olduğunu hatırlattı, “Örneğin Galatasaray’ın sembolü aslan, Beşiktaş’ın ki kartal, Fenerbahçe’nin ki kanarya, Denizlispor’un ki horoz ise, Çal’ın da sembolü Çal Garası oldu. Hemşehrilerimizin bu markaya sahiplenmesi hepimize büyük gurur yaşatıyor” diye konuştu.

İŞTE DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN PAYLAŞILAN FOTOĞRAFLAR:

Editör: TE Bilişim