Çamelispor ligi 43 puanla 2.bitirerek play-offlara kaldı.

Sezona iyi başlayamayan Çamelispor  ligi sonradan toparlayarak Denizli Süper Amatör’e yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı. Ligin başında Fatih Elgün ve Ekin Terlemez’i kadrosunu katan takımımız daha sonra ligin devre arasında Şevket Aydın,Muhammet Ateş ve Mehmet Gökçe’yi kadrosunu dahil ederek grubunda en güçlü takım haline geldi.

Ligin ikinci devresi takımımız 9 maçta 9 galibiyet aldı ve 1 gol yedi. Toplamda 12 gol yiyen takımımız grubun en az gol yiyen takımı oldu.

Kulüp Başkanı İsmail AKSOY “Lig bizim için iyi başlamadı ama sonradan toparlandık ve sezon başı hedefimiz olan yükselme maçlarına oynamayı hak kazandık. Çamelispor tarihinde ilk defa yükselme maçları oynayacak bunun içinde çok heyecanlıyız. Geçen sene play-offları kıl payı kaçırmıştık,geçen seneki kadromuzu koruduk ve üstüne süper amatör tecrübesi olan arkadaşlarımız ile güçlendirdik. Gazetelerde play-offun favori takımları arasında gözüküyoruz ama oynayacağımız 8 takım birbirinden güçlü. Takım olarak biz konsantre içindeyiz. Play-Off müsabakalarını dört gözle bekliyoruz. Rakiplerimizi şimdiden başarılar diliyorum. Her şey centilmence olsun.”

Asbaşkan Halim AYTEN “Çamelili olarak her zaman Çamelispor’umuzun arkasındayız. Çamelimizin yükselen markası olan Çamelispor’u yeni sezonda süper ligde görmek istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz,bu doğrultuda da iyi bir kadro kurduk. Tek isteğimiz Denizli’deki Play-Off maçlarında Çamelili hemşerilerimi görmek istiyoruz.”

Teknik Sorumlu Ömer GÜL “Emeğimizin meyvelerini almaya başladık. Sezon başında hedef koyduğumuz yerdeyiz. Bu sezon bizim için farklıydı,4 seneden beri yeni yapılanmayı girdik. İlk önce alt-yapılara önem verdik ve bunun neticesine almayı başladık ilk önce U19 takımımızı şampiyon yaptık şuan da takımımız da U19’dan 6 tane genç bulunuyor.Biz bu gençlerle Play-Off’lara geldilk. Tecrübeli abileri gençlerimize abilik yapıyor. Takımımızda çok iyi bir ortam ve hava var bunu sahaya iyi bir şekilde yansıtmayı devam edeceğiz. Diğer takımları başarılar diliyorum”

 

PLAY-OFF RAKİPLERİMİZ

ÇAMELİSPOR

ÇAL BLD. SPOR

MERKEZEFENDİSPOR

ÇARDAKSPOR

BAĞBAŞI ZEYİTNKÖY

BAŞKARCI İDMAN YURDU

ÜÇLER ALBAYRAKSPOR

AKHANSPOR

İĞDİR KAYAGÜCÜSPOR

Not | MAÇLAR 8 HAFTA TEK DEVRE DENİZLİ'DE OYNANACAK. İLK 5 SÜPER LİGE ÇIKACAK.

Editör: TE Bilişim