Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)- Denizli'nin 3'üncü Lig'deki 2 temsilcisi Kızılcabölükspor ile Denizli Büyükşehir Belediyespor'un arası, transfer yüzünden açıldı.

İddiaya göre Kızılcabölükspor'un prensip anlaşmasına varıp Denizli'ye getirttiği ve antrenmanlara çıkardığı Tokatsporlu Gökhan Açıkgöz, son anda imza atmaktan vazgeçip, rotayı Denizli Büyükşehir Belediyespor'a kırdı. Bu duruma tepki gösteren Kızılcabölükspor yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediyespor'un Gökhan'dan sonra futbolcuları Burak Yılmaz'ın da 'Aklını çelmeye' çalıştığını, oyuncuyu takımda kalması için güçlükle ikna ettiklerini öne sürdü. Gelişmelere tepki gösteren Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, "Bu olay, Denizli'de futbolun bittiğini ortaya koyuyor" dedi. Duran, şöyle konuştu:

"Gökhan'ın uçak biletini alıp Denizli'ye getirdik, 2 gün misafir edip idmana çıkardık. İmza atmaya hazırlanırken Denizli Büyükşyehir Belediyespor'un daha fazla para önerip aklını çeldiğini öğrendik. Benzer bir olay futbolcumuz Burak Yılmaz konusunda yaşandı. Biz geçmişte aynı kentin takımıyız diye onlara bedelsiz futbolcu vermiştik. Böyle hemşehrilik olmaz olsun. Bu olay yüzünden sağlığım bozuldu. Çok yazık."

 

Editör: TE Bilişim