Bünyesinden Türkiye Şampiyonları ve takım şampiyonlukları çıkaran Pamukkale Gençlik Spor Kulübü 2020 Denizli Yılı'nda kentin önemli firmalarından NF Kimya'nın desteği ile yola devam edecek.

Geçen yıl Gökşin Kimya'nın ana sponsorluğunda Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun takviminde yer alan pek çok yarışa katılan ve Denizli'ye önemli dereceler getiren Denizlili bisikletçiler bu yıl beyaz formalarında NF Kimya ismini taşıyacak.

Bireysel başarıların yanı sıra takım halinde şampiyonluklar elde ederek Denizli'ye bu alanda kupa ve madalyalar kazandıran Denizlili bisikletçiler sezonun başladığı şu günlerde yeni destekçisi ile parkurlarda boy gösterecek. 16 sporcu ile takvimdeki yarışlara katılan bunun yanı sıra Türkiye'ye yeni bisikletçiler kazandırma misyonunu da üstlenen Pamukkale Gençlik ile NF Kimya arasındaki sponsorluk sözleşmesi törenle imzalandı.

Geçen yıl tüm yarışlarda kürsü gören Denizlili bisikletçilere bu sezon omuz veren NF Kimya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Akçil verdikleri destek konusunda "Bugün ve gelecekte marka farkındalığı ve takip eden süreçte, marka bilinirliği arttırmanın en etkili yolun sponsorluk olduğunun farkındayız. Bisikletçilerimizin elde ettiği başarılara kayıtsız kalmayarak, kulüp isim hakkını da alarak 2020 yılında NF Kimya Yönetim Kurulu olarak destek olma kararı aldık" Yeni sezonda Denizlimiz için yarışacak tüm sporcularımıza başarı diliyorum" dedi.

Pamukkale Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ramazan Erken ise desteklerle birlikte daha da güçlenip morallendiklerini belirterek, "Bisiklet sporuna destek sağlayan, sporcularımıza omuz veren herkese teşekkür ediyorum. NF Kimya ailesine, Cevat Akçil, Mustafa Ali Akyol, Naif Atlas ve Muammer Küçükbaş destekleri için teşekkür ediyorum. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan il temsilcimiz İsa Dal'a da teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda yeni başarılar amaçlıyoruz" dedi.

Yeni sezonda NF Kimya Bisiklet Takımı adı altında yarışlara katılacak olan Denizlili bisikletçiler sezonun ilk yol yarışlarına yeni forması ile katıldı.

Editör: TE Bilişim