Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden Dünya Güreş Şampiyonasında grekoromen stilde heyecan başlıyor. 72 kg’da Murat Dağ, 97 kg’da ise Süleyman Demirci milli formayla madalya arayacak.

 

Greko-Romen Güreş Milli Takımımız Macaristan’da düzenlenen dünya güreş şampiyonası için Budapeşte’ye gitti. 20 Ekim’de başlayan şampiyonada Greko-Romen milli takımı 25 Ekim Perşembe gününden itibaren mindere çıkacak. Son derece başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Greko-Romen Milli Takım Teknik Direktörü Salih Bora, mindere çıkma zamanının geldiğini, hedeflerinin geçen yıl Paris’te yapılan şampiyonadan daha başarılı olmak olduğunu belirtti.

 

GÖZLER SÜLEYMAN VE MURAT’TA OLACAK

Dünya Güreş Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Denizlili sporcular 97 kg’da Süleyman Demirci ile 72 kg’da Murat Dağ'a destek mesajları gelmeye devam ediyor. Şehrin farklı noktalarına asılan afişlerle iki sporcuya başarılar dileyen Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ardından Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri de biraraya gelerek kalplerinin Budapeşte’de Milliler için attığını poz vererek gösterdi. İki sporcuya ayrıca sosyal medya hesaplarından tanıyan tanımayan yüzlerce kişi tarafından başarı dileklerini içeren mesajlar atıldı.

İBANOĞLU “DUALARIMIZ ONLARLA”

Dünya Güreş Şampiyonasından Milli Takımımızın iyi bir dereceyle döneceğine olan inancını paylaşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Millilere başarılar diledi. Denizli’nin iki evladı Süleyman Demirci ve Murat Dağ’ın tamamen şampiyonaya konsantre olduğunu ve yüksek moralle Budapeşte’ye uğurladıklarını belirten İbanoğlu, Denizlililerin ve Türk halkının dualarının onlarla olduğunu, Ay-yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim