‘Atletizmde Denizli’nin En’leri’ projesi 3 Haziran 2015 Çarşamba günü Albayrak Olimpik Atletizm Sahasında yapılacak.

Büyükşehir Belediyesine ait Albayrak mevkiinde bulunan Spor Toto Spor Kompleksi Olimpik Atletizm Sahası ile yıl boyunca birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Denizli, bu kez 2001-2005 doğumlu öğrenciler arasından Denizli’nin en iyilerini belirleyecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün hazırladığı organizasyon 03 Haziran 2015 Çarşamba günü Albayrak Mevkiinde bulunan tesislerde gerçekleşecek.

 

2001-2005 DOĞUMLU HERKES KATILABİLİR

Türk Atletizmine yetiştirdiği sporcularla önemli hizmetleri bulunan Denizli Atletizm Antrenörleri, bu proje ile hem çocukları spora teşvik etmiş olacaklarını, hem de aralarında gerçekten yetenekli gördükleri çocukları Türk Atletizmine kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

Yarışmalara 2001-2005 doğumlu (10-14 yaş aralığı) herkes veli izin belgesi ve sağlık raporu ile katılabilecek. 100 m, 80 m, ve 60 m koşu ile gülle atma ve fırlatma topunda en iyiler arasında olmak isteyenlerin 03 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 09.00 da sahada hazır bulunmaları gerekiyor.

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Denizli’nin Atletizmde en iyisi olacak isimlerine sponsorlar tarafından sürpriz ödüller var. Sümerpark, Ülke Patent, Demiray, İlker Spor gibi firmalar bu projeye destek veriyor. Yarışmada kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporculara ödüllerin yanı sıra madalya, kupa ve başarı belgesi verilecek. Yarışmayla ilgili daha ayrıntılı bilgiye http://www.denizliatletizm.net/ adresinden ulaşılabilir.  

Editör: TE Bilişim