Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)- PTT 1'inci Ligi'nde Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek kümede kalma savaşını sürdüren Denizlispor'un başında çıktığı ilk maçında önemli bir galibiyeti imza atan yeni teknik direktör Koray Palaz, aynı zamanda özgüven kazandıklarını söyledi.

Üst üste iç sahada oynayacakları Giresunspor ve Şanlıurfaspor maçlarının önemine değinen Koray Palaz, 2 müsabakadan alalacakları 6 puanın kendilerini düşme hattının üzerine taşıyabileceğini hatırlattı. Koray Palaz, daha sonra şunları söyledi:

"Göztepe, galibiyeti bize sadece 3 puan değil, özgüven de kazandırdı. Bu takım gerçek potansiyelini sahaya yansıttığı zaman sırtı yere gelmez. Bundan sonra bizim için her maç final."

 

KENETLENME ÇAĞRISI

Basın Sözcüsü Yasin Özpek ise taraftarlara destek çağrısında bulundu. Yönetimin takımı ligde tutmak için elinden geleni yaptığını söyleyen Yasin Özpek, şöyle konuştu: "Şimdi kenetlenme zamanı. Taraftar gruplarından çekişmeleri ve kavgaları bir yana bırakıp, Denizlispor için el ele vermelerini bekliyoruz.  Denizlispor büyük bir camiadır. Bu kulüp, PTT 1'inci Ligi'nde kalma değil, Süper Lig'e yükselme mücadelesi vermelidir. Önümüzde Giresunspor ve Şanlıurfaspor ile kendi sahamızda oynayacağımız çok kritik iki müsabaka var. Taraftarımızı bu maçlarda takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz."

 

Editör: TE Bilişim