Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)- DENİZLİSPOR, ara transfer dönemi başlamadan önce bazı Süper Lig ve PTT 1'inci Lig ekiplerinin peşine düştüğü futbolcularını elinden çıkarmayacağını açıkladı.

Yeşil siyahlı yönetim, takımın son haftaların formda isimleri Recep, Leandrinho, Şenol, Şevki ve Serkan'a talip olunduğuna ilişkin duyumlar üzerine 5 futbolcusuyla bir araya geldi. Oyuculara talip olan kulüp ve manejerlerin 5 futbolcuyla görüştüğünü belirleyen yönetim, "Hiç kimseyi satmayacağız. Kadromuzu güçlendirmenin hesaplarını yaparken kimsenin gitmesine izin vermeyiz" mesajını verdi.

Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla, sözleşmesi devam eden oyuncunun kulübüyle değil de kendisiyle temasa geçilmesinin etik olmadığını söyleyerek, "Bir kulüp bir oyuncuya talipse kulübünü arar, pazarlık masasına oturur. Ancak hiç de etik olmayan işler oluyor. Kimse bizim onayımız olmadan bizden oyuncu alamaz" dedi.

 

BAŞKANDAN ESNAF ZİYARETİ

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk'la teknik heyet ve futbolcular, tarihi Kaleiçi Çarşısı'nı gezerek esnaflar görüştü. Teknik Sorumlu Ali Yalçın, "Esnaf ve halkla iç içe olmak için tarihi çarşıyı gezdik. Onları maçlarımıza davet ettik. Bu tür gezileri sürdüreceğiz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim