Denizlispor yöneticileri, Forum Çamlık'ta dünyanın dört bir yanına seyahat eden Denizlili Mehmet Han’ın fotoğraf sergisini ziyaret etti. 11 Eylül'e kadar sürecek sergiye tüm Denizlililer davetli.

Sri Lanka’dan Küba’ya, Peru'dan Vietnam'a kadar dünyanın tüm kıtalarında onlarca ülkeyi gezen Denizlili Mehmet Han'ın Forum Çamlık'taki fotoğraf sergisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Serginin son ziyaretçileri arasında Denizlispor yöneticileri de vardı.

Sergiyi gezen Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, yöneticiler Ali Fırat, Taner Atilla ve Necip İrdem, Mehmet Han ile sohbet etme fırsatı da buldu. Ziyaretten sonra açıklama yapan yöneticiler, Denizli ruhunu dünyanın dört bir yanına götüren Han'ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Her fotoğrafına Denizli’ye özel objeler ekleyen Han, Denizlispor’un renklerini de fotoğraflarında dalgalandırıyor. 11 Eylül'e kadar sürecek sergide Peru, Vietnam, ABD ve Avrupa’da çekilen onlarca fotoğraf bir araya geliyor.

Hollanda doğumlu Mehmet Han’ın çocukluğu Denizli’de geçmiş. Halen Hollanda’da galvaniz ustası olarak çalışan Mehmet Han, fırsat buldukça dünyanın farklı köşelerine tek başına seyahat ediyor.

Editör: TE Bilişim