Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, maç biletlerini indirdiklerini ve tüm Denizli’yi Cumartesi oynanacak Giresunspor maçına davet etti.

Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Hafta sonu cumartesi günü saat 13:30 da kendi sahamız, Atatürk Stadı’nda yapacağımız Giresunspor maçına 7’den 77’ye tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.

Yönetim kurulu olarak özellikle Giresunspor maçının önemini biliyoruz ve siz taraftarlarımıza çok iş düşüyor. Sizlerin tribündeki gücü futbolcularımıza yansıdığında çok güçlü olacağız. gelin takımımızın yanında olun. bu maçın öneminden dolayı, artık telafisi olmayan maçlarımızda sizleri aramızda görmek için bilet fiyatlarımızı indirdik.

Buna göre ;

Maraton (açık) : 2 tl

Kapalı Tribün: 5 tl

Olarak değiştirdik.

Bizler yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak kilitlenmiş durumdayız. 12. adama ihtiyacımız var. Bizim oyuncularımızı maç boyunca tribünden yaratacağınız enerjiyle başarıya taşıyacaksınız. Biz inanıyoruruz ki, siz inanıp takımınıza sahip çıktığınızda her şey daha güzel olacak.

Oynayacağımız bu maçta 90 dakika boyunca kentimizin markası Denizlispor’umuzu yalnız bırakmayalım. Siz varsanız güçlüyüz”denildi.  

Editör: TE Bilişim