Denizlispor Başkanı Ali Çetin göreve geldikleri gün başlatılan Denizlispor'a destek kampanyası kapsamında toplanan bağış miktarını açıkladı.

Denizlispor Kulübüne bağışlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in görüşerek kulübe topladığı toplam 100 bin TL'lik bağışların ardından Denizlispor'a yapılan toplam bağış miktarı açıklandı.

TOPLAM BAĞIŞ MİKTARI 1 MİLYON 250 BİN TL

Denizlispor Başkanı Ali Çetin göreve geldikleri andan itibaren yönetim kurulu olarak Denizlispor'a gelir getirecek projeler üzerine yoğunlaştıklarını belirterek, "Bizler ürettiğimiz projeler ile bu kulübün mali yükünü hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bir yandan bu projelere çalışırken bir yandan ben ve arkadaşlarım bağış toplamak için canla başla çalışıyoruz. 28 Eylül tarihinden bu yana topladığımız bağış miktarı 1 milyon 250 bin TL ve bu çok güzel bir rakam. Denizli halkının bize destek olacağına inanıyorduk. Sezon sonuna kadar hedefimiz olan en az 5 milyon TL bağış toplayarak kulübümüzün mali yükünü hafifletmek istiyoruz. Denizli halkı, esnafı ve işadamı takımına sahip çıktı. Tüm Denizli halkına, esnafına, işadamlarına ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim