Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Denizlispor'da futbolun patronu olarak sportif direktörlük görevine getirilen Ali Tandoğan, "Amacımız kulübü yaşanmış sıkıntılardan kurtarıp yeniden ayağa kaldırmak" dedi.

Sözleşme imzalamak için Denizli'ye gelerek Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yönetimle görüşen Ali Tandoğan, şunları söyledi:

"Yeniden evime geldiğim için çok mutlu ve heyecanlıyım. Futbolu bırakalı 1 yıl oldu. Futbol camiasına ve 5.5 yıl emek verdiğim Denizlispor'a yeniden dönmek beni çok gururlandırdı. Bu kulüpte kaptanlık yaptım. UEFA'da 2002-03 sezonunda tarih yazan kadroda yer aldım."

Denizlispor'da oynadığı dönemde başarı için parayı ikinci planda tutan bir ekibe sahip olduklarını hatırlatan Ali Tandoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Denizli'yi her zaman gönülden sevdik. Şimdi futbol bitti ve işin idari kısmına geçtik. Kulüpte büyük sıkıntılar var. Önce önümüzü göreceğiz. Hocamız belirlenecek. Eksikleri tamamlayıp kaybettiğimiz zamanı telafi edeceğiz. Altyapıya önem vereceğiz. Denizli'nin markasını yukarılara taşıyacağız. Bence Denizlispor'un 1'inci Lig'de olması garipsenecek bir durum. Kentte büyük potansiyel var. Bu takım büyük bir yapılanmayla zaman içinde Süper Lig'e dönebilir."

GECİKMELİ START

Yeni yönetimine geçen hafta kavuşan Denizlispor'da 2016-17 sezonunun hazırlıkları gecikmeli olarak başladı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan ilk antrenmana çoğunluğu altyapı patentli gençlerden oluşan 24 futbolcu katıldı. Henüz teknik direktörü belli olmayan yeşil siyahlılar, altyapı antrenörleri Çağrı Ayça ve Cengiz Tarım yönetiminde çalıştı. Geçen sezonki kadrodan Cenk Güvenç de takımla çalışırken kente gelen Brezilyalı golcü Leandrinho ise antrenmana çıkmadı.

Editör: TE Bilişim