Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)- PTT 1'inci Ligi'nde cumartesi günü sahasında Giresunspor ile oynayacağı kritik maça hazırlanan Denizlispor'da Leandrinho krizi devam ediyor.

Parasını alamadığı gerekçesiyle sakat olduğunu öne sürerek Göztepe deplasmanına gitmediği öres sürülen Brezilyalı futbolcunun, Giresunspor karşılaşmasında da oynamak istemediği öğrenildi. 11 golle takımın en skorer ismi olan Leandrinho ile bugün bir görüşme yapan teknik direktör Koray Palaz'ın, "Seni bu hafta sahada görmek istiyorum" dediği öğrenildi.

 Sözleşmesinde gol kralı olması halinde 40 bin Euro prim alacağı şeklinde madde bulunan Brezilyalı futbolcunun maçlarda pas vermesi gereken pozisyonlarda gol atmak için bencil davrandığını ve bu yüzden arkadaşlarından tepki gördüğünü belirten bazı yöneticiler, "Anladığımız kadarıyla Leandrinho da tepkilere karşı böyle bir tavır sergiliyor. Para alamaması da işin cabası. Ancak böyle devam ederse kendisini kadro dışı bırakabiliriz. Bize şu anda her şeyini verecek oyuncu lazım" dedi.

 

Editör: TE Bilişim