Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR Teknik Sorumlusu Koray Palaz, "PTT 1'inci Lig'de düşme barajının kaç puan olacağını ya da hangi takımların düşeceğini kimse bilemez" dedi.

Bugün taktik bölümü basına kapalı yapılan antrenman öncesi soruları yanıtlayan Palaz, "Çok ilginç sonuçların alındığı enteresan bir sezon yaşıyoruz. Yıllardır böyle bir lig oynanmadı. Dengeler her hafta değişiyor. Kimin düşeceği, barajın ne olacağı belli değil. Bilen varsa bize de söylesin" şekinde konuştu.

Göztepe ve Giresunspor galibiyetlerinin ardından bu hafta Şanlıurfaspor'u yenerek tehlikeli bölgeden çıkmak istediklerini dile getiren genç teknik adam şöyle konuştu: "Oyun algısı yüksek, yaptığımız mental yüklemelerden istediğimiz sonuçları aldığımız bir oyuncu grubumuz var. Bu durum çalışmalarımızı kolaylaştırsa da, bulunduğumuz yer itibariyle işimiz oldukça zor. Şanlıurfaspor da sürekli kan kaybediyor. İki maç kazanmak moral motivasyonumuz artırdı. Yavaş yavaş istediğimiz oyun kurgusuna doğru ilerliyoruz. Zorlu geçecek Şanlıurfaspor maçını da kazanıp önümüze bakmak istiyoruz."

 

ÜCRETSİZ PASSOLİG KARTINDA SORUN VAR

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Şanlıurfaspor maçı öncesi taraftarlara 5 bin ücretsiz Passolig kartı dağıtılacağını açıklarken, uygulamada sorun çıktı. Dün 300 taraftara ücretsiz kart dağıtılırken, bugün stat gişelerinden sadece 93 kart verildiği belirtildi. Gişedeki görevlinin, kulüpten 93 kart parası geldiğini, bu rakamdan fazlasını dağıtamayacaklarını söylediği öğrenildi. Kartı alamadan gişelerden dönen vatandaşlar olaya tepki gösterirken, Başkan Mustafa Şavluk ücretsiz Passolig kartı dağıtımının cuma günü saat 16.00'ya kadar süreceğini ve 5 bin kart dağıtacaklarını tekrarladı.

 

Editör: TE Bilişim